BELLA AY PIZZA & DONER HUIS

BELLA AY PIZZA & DONER HUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 528 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Ay Pizza & Doner Huis. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 16:51 Jedzenie mało doprawione,
4 aug 2022 om 23:44 Bezorging erg snel. Eten erg slecht. Pizza was wel lekker Shoarma vlees stonk en was erg droog en vies.
1 aug 2022 om 17:37 Zij hebben nog een pizza gratis bezorgd. Wijn zijn blij en dankbaar!! Ik vroeg om te betalen maar zij zeiden dat is om te goed maken! Het is goed. Maar als ik via jullie weer pizza bestelt dan zou ik niet meer bij hen wil bestellen.
27 jul 2022 om 20:04 Pizza Mexicano besteld. Aanrader voor wie van pittig houdt. Goed belegd en zeer warm bij bezorging. Netjes voorgesneden. Leuke bezorger! Voor herhaling vatbaar!
26 jul 2022 om 21:41 I order food and is no comi g and any phone contact, somebody take my food becouse delivery man give without any check
24 jul 2022 om 11:40 Netjes op de afgesproken tijd bezorgd door een hele leuke, vriendelijke en vrolijke bezorger. De pizza was zeer warm en goed belegd. De smaak van de pizza en de bodem waren perfect! De beste pizza tot nu toe in het Westland! Top!!!
23 jul 2022 om 20:16 Heerlijke pasta en uitstekende pizza's die heerlijk smaakten
21 jul 2022 om 20:56 Bij de pasta niet veel smaak. Patat was erg taai zonde eetlust was weg
21 jul 2022 om 20:47 Great
20 jul 2022 om 6:39 Lauwwarm en saus vergeten.